in

Multiplayer keert wellicht terug in Assassin’s Creed


Assassin's Creed Odyssey

In een interview met Game Informer vertelt CCO Hascoet dat Ubisoft ideeën heeft voor een mogelijke multiplayer-modus, maar dat ze wel uniek willen. Battle royale wordt volgens hem al door te veel bedrijven ingezet, maar het succes van Fortnite geeft Ubisoft wel het idee dat ze ook met zo’n ludiek en creatief idee moeten komen. ‘Van de tig ideeën kunnen we hopelijk met een paar verder om uit te werken’, aldus Hascoet.

Ubisoft implementeerde multiplayer-modus in meerdere Creed-games waarbij de speler zich als een Non-Playable Character moest vermommen om doelen en andere spelers uit te schakelen. Hierna kwam de modus met een nieuw systeem wat meer ging over samenwerken dan competitie. Multiplayer werd geschrapt uit Rogue, Syndicate en Origins, en er zijn voor nu ook geen plannen om een multiplayer-modus te maken voor Odyssey.

Assassin's Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is voorlopig de laatste game die Ubisoft gaat uitbrengen in de franchise. Odyssey is qua oppervlak een van de grootste games ooit gemaakt uit de serie. Lees op IG de review van Odyssey en hoe het op alle vlakken beter is dan Origins.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Multi-console emulator op gehackte Switch nu beschikbaar

Westerado Double Barreled Review