in

Uitstekende cijfers voor de multiplayer-modus van Modern Warfare


De game verscheen in oktober en sindsdien is de modus al ruim 500 miljoen uur gespeeld. Daarnaast zijn er reeds 300 miljoen potten gespeeld en bracht de game al meer dan een miljard dollar op. Call of Duty: Modern Warfare is de eerste game uit de franchise die cross-play ondersteunt, deze functie heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de hoge cijfers.

“Het momentum van Modern Warfare is vanaf dag één al goed en spelers hebben veel plezier. De multiplayermodus blijft veel langer populair dan de afgelopen jaren. Dit zien we ook terug in het aantal uren dat de multiplayer is gespeeld, dit geldt zowel voor het totaal aantal uren, als de gemiddelde speeltijd per dag. Het is geweldig om te zien dat fans zo positief reageren op het ons werk. We zijn blij met het resultaat en zijn van plan om nog meer content te leveren”, bericht Brydon Beede, uitvoerend vice-president en algemeen manager van de Call of Duty-franchise.

call of duty modern warfare

Eind oktober werd duidelijk dat Call of Duty: Modern Warfare een uitstekend lancering kende. De game bracht in drie dagen maar liefst 600 miljoen dollar op. Daarnaast werd onlangs bekendgemaakt dat de first-person-shooter de bestverkochte game van 2019 is.

Call of Duty: Modern Warfare wordt nog altijd verder uitgebreid en ontvangt regelmatig updates. Bovendien is het eerste contentseizoenrecent van start gegaan, wat spelers een compleet nieuw progressiesysteem biedt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De beste games van 2019 volgens Thijs Barnhard

Mesut Özil verwijderd uit PES 2020 in China door kritiek op de regering