in

Multiplayermodus Resident Evil Village mogelijk gelekt


Dat blijkt uit een update van de Steam-pagina van de horrorgame. Volgens het bericht bevat Resident Evil Village een modus genaamd Re:Verse.

De aanwezigheid van een multiplayermodus in Resident Evil Village was overigens geen groot geheim. Vorige week deed uitgever Capcom nog een oproep waarin het spelers aanspoorde zich in te schrijven voor de gesloten bèta. De naam van de modus was echter nog niet bekend.

De Steam-pagina leert ons ook dat er een speciale bonussen uitgereikt worden aan spelers die de game vooruitbestellen. Vroege vogels ontvangen onder andere een Weapon Charm van Mr. Racoon, een Survival Resources Pack en een Village Mini Soundtrack.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. Resident Evil Village moet dit jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Captain Toad-modus speelbaar in multiplayer in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Resident Evil Village komt op 7 mei uit, een demo staat nu op PS5