in

PSN-naam veranderen vanaf morgen mogelijk


Op de website van Playstation Network is al een pagina aangemaakt met veelgestelde vragen. Hierin wordt ook duidelijk vermeld dat het veranderen van je naam niet wordt ondersteund door games die voor 1 april 2018 ontwikkeld zijn. Games die zijn uitgekomen na deze datum kunnen als het goed is de id-verandering wel aan, maar er zijn uitzonderingen. Een remastered versie van een game die oorspronkelijk uitkwam in 2003 zal de id-verandering niet ondersteunen. Om zeker te weten of je problemen gaat ondervinden met games die voor die tijd zijn ontwikkeld, is het mogelijk om de lijst te controleren die PlayStation Network heeft geplaatst.

PSN

De verandering werkt overigens alleen voor een PS4-account. PS3-gebruikers en PS Vita-gebruikers moeten het helaas met hun oude naam doen. Het is mogelijk om je naam eindeloos vaak te veranderen op de PS4, maar dit is alleen de eerste keer gratis. Daarna kost het tien euro per verandering en gebruikers met een PlayStation Plus-account betalen hier vijf euro per keer voor. Je oude naam terug veranderen kost geen geld, maar hiervoor moet je wel contact opnemen met PlayStation Support.

Wil jij je PSN-naam veranderen? Kies dan alvast een nieuwe gebruikersnaam met onze naamgenerator en laat hieronder weten welke briljante PSN-namen je tegen bent gekomen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Uit de losse pols: AC3 (en Liberation): Dit hebben we echt (niet) nodig

Very Little Nightmares voor iOS aangekondigd