in

Netflix onthult acteurs The Witcher seizoen 2


Na eerdere geruchten bevestigt Netflix dat Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju zijn opwachting maakt als Nivellen. Ook worden drie nieuwe witchers aan de cast toegevoegd: Yasen Atour als Coen, Thue Ersted Rasmussen als Eskel en Paul Bullion als Lambert.

Verder verschijnen Agnes Bjorn als Vereena, Aisha Fabienne Ross als assistent Lydia van Breedevoort en Mecia Simson als tovenares Francesca Findabair in het tweede seizoen. Naast de nieuwkomers keert het grootste deel van de cast uit het eerste seizoen terug.

Enkele sleutelfiguren uit het boek Blood of the Elves, dat seizoen twee als leidraad neemt, ontbreken nog. Zo staan de spion Dijkstra en Geralts mentor Vesemir – die ook een rol spelen in The Witcher 3: Wild Hunt – ook tussen de personages en ontbreekt tovenares Philippa Eilhart volledig. Vermoedelijk worden deze op een later tijdstip aangekondigd.

De productie van de serie is inmiddels hervat in het Verenigd Koninkrijk. Seizoen 2 van The Witcher bevat acht afleveringen en verschijnt ergens in 2021 op Netflix. In de tussentijd verschijnt animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die vermoedelijk draait om Vesemir.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Activision daagt Reddit voor de rechter vanwege Call of Duty-lek

Gratis Xbox series X upgrade voor Cyberpunk 2077-spelers