in

Next-gen update Cyberpunk 2077 verschijnt in de tweede helft van het jaar


De ontwikkelaar gaf via zijn website en onderstaande video een update over waar het mee bezig is. Hoewel er nog niet veel informatie over de next-gen update is, moet het spel daardoor beter draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Zoals eerder gemeld is de next-gen update gratis voor iedereen met een PS4- of Xbox One-versie van de game.

Cyberpunk 2077 kwam eind vorig jaar uit en werd geplaagd door bugs. Het is dan ook de bedoeling dat de studio deze bugs eerst wegwerkt. Binnen nu en tien dagen komt er een patch uit waarmee al een aantal problemen worden opgelost. De weken erna moeten er nog meer patches volgen.

CD Projekt geeft aan nog altijd gratis dlc voor de game in de planning te hebben. Deze gratis dlc zou eerst begin 2021 uitkomen, maar het bedrijf richt zich nu eerst op patches. Daarna volgt de dlc.

Tot slot meldt CD Project Red dat de patches worden ontwikkeld zonder dat werknemers verplicht moeten overwerken. Het vermijden van de zogenaamde ‘crunch’ wordt een belangrijk speerpunt voor de studio.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mini reviews: Pyjama Sam, Marwin and the Evolution Stone en Nuclear Arms Race

Hogwarts Legacy komt pas in 2022 uit