in

Next-gen update The Witcher 3 komt tweede helft van dit jaar uit


Dat heeft CD Projekt Red, de ontwikkelaar van de game, aangekondigd, via een woordvoerder op Twitter. De update moet er voor zorgen dat de game beter oogt en loopt op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De update komt als complete game beschikbaar op de nieuwe consoles en pc, maar ook als gratis download voor eigenaren van het oorspronkelijke spel. 

Eerder werd al aangekondigd dat de next-gen versie van The Witcher 3 “diverse visuele en technische verbeteringen” ontvangt, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Meer details zijn er nog niet.

The Witcher 3: Wild Hunt is het meest geprezen spel van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red. Eind vorig jaar bracht de studio Cyberpunk 2077 uit. De game verkocht rond lancering goed, maar lag ook onder vuur door vele aanwezige bugs. Eerder deze week is een nieuwe patch voor die game verschenen waarmee honderden problemen worden opgelost. Een next-gen update voor Cyberpunk 2077 is ook door de ontwikkelaar beloofd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fortnite op Switch oogt en draait iets beter dankzij update

Modder plaatst Suezkanaal-boot in Flight Simulator