in

Ni No Kuni 2-screenshots tonen baasgevechten


Bandai Namco heeft een flinke hoeveelheid nieuwe screenshots openbaar gemaakt met baasgevechten, nieuwe personages en gebieden.

De screenshots focussen op twee eindbazen, de zogenaamde ‘Kingmakers’. Dit zijn grote draakachtige goden die een beschermende rol hadden. Er gebeurt echter iets waardoor zij gek worden en paniek gaan zaaien in het land. Als Evan ze kan verslaan bewijst hij mogelijk zijn waarde voor de troon, maar dat wordt niet gemakkelijk.

Ni No Kuni 2 Kingmaker

De twee Kingmakers die we tussen de screenshots zien lijken de elementen als thema te hebben. Eentje is vuur, de ander ijs. Nu ze wild zijn geworden hebben ze hun krachten niet meer goed onder controle. Spelers moeten gloeiende plekken op hun lichaam aanvallen om schade toe te dienen.

Ook tonen de screenshots Higgledies, Pikmin-achtige figuurtjes die over het strijdperk rondlopen en de speler op verscheidene manieren kunnen helpen. De bovengenoemde krachten van de Kingmakers roepen deze Higgledies op en ze zijn daarom ook vaak van hetzelfde type. Alle 35 screenshots kunnen gevonden worden via deze link.

Ni No Kuni 2

Halverwege februari schreef onze Alicia een preview van Ni No Kuni 2. Als introductie schrijft ze: “Ni No Kuni, het liefdeskindje van Level-5 en Studio Ghibli, wist met zijn betoverende tekenstijl, aanstekelijke gameplay en charmante personages het hart te veroveren van menig gamer. Voor het vervolg is de lat dan ook hoog gelegd. Gelukkig kunnen we alvast de voorbarige conclusie trekken dat er niks van de magie van het origineel verloren is gegaan, ondanks dat de verkering uit is tussen de twee studio’s.”

Het is echter geen direct vervolg. Ni No Kuni 2 speelt zich honderden jaren na zijn voorganger af en veel bekende personages zullen er niet zijn. Daarbij komt ook dat het vechtsysteem totaal veranderd is. Voor nieuwe spelers is instappen hierdoor gemakkelijk, maar oude fans zullen de wereld nog steeds herkennen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Update: Shadow of the Tomb Raider-trailer gelekt

Wat de game-industrie doet aan online scheldpartijen en trollen