in

Nieuw Overwatch-personage is een hamster in een metalen bal


Het personage wordt ‘Wrecking Ball’ genoemd en de hamster die de bal bewoont heet Hammond. Blizzard hintte al eerder naar het nieuwe personage, maar hij wordt nu voor het eerst getoond in een kort filmpje op Twitter.

Vervolgens verschenen er nog meer filmpjes waarin meer informatie wordt gegeven over het personage. De mech kan rollen en wanneer het tot stilstand komt kan men met geweren schieten.

Veel meer informatie over hoe het personage werkt en wat zijn achtergrondverhaal is, is op de Overwatch-site te vinden. Wrecking Ball is nu speelbaar op de testserver van de game.

Naast de introductie van deze held is er ook een patch doorgevoerd. Zo is er een nieuw LFG-systeem waar spelers makkelijker een groep vinden waarin de specifieke rol van Damage, Support of Tank vervuld kan worden. Deze klassen klinken misschien onbekend, maar Blizzard heeft in deze patch ook de Defend en Attack samengevoegd in één Damage-categorie.

Ook is er nu een systeem dat toxic gedrag de kop wil indrukken. Zo kan men medespelers ‘endorsen’ aan het eind van de game en hem of haar credits geven voor het tonen van sportiviteit. Op deze manier kunnen spelers later aan een account zien of een speler online normaal gedrag vertoont. Vertoont een speler ‘toxic’ gedrag dan kan men deze ‘endorsement’ verliezen.

Tenslotte heeft de held Symmetra een grote rework gekregen. Zo heeft ze een nieuwe ultimate gekregen genaamd ‘Photon Barrier’. Dit is een enorme muur die spelers beschermt tegen aanvallen. De barrière kan de gehele map doorkruisen, duurt vijftien seconden en heeft een weerstand van vijfduizend punten.

De rest van de aanpassingen en toevoegingen zijn te vinden in de patch notes.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Warhammer: Vermintide 2 en Fallout 3 naar Xbox Game Pass in juli

Column: Mensen geven grof geld uit aan Fortnite en dat is prima