in

Patent voor twee nieuwe PlayStation VR-modellen gevonden


Het door Let’s Go Digital gevonden patent toont twee verschillende versies van de headset, een ‘vr/ar-headset’ en een uitgeklede versie van het apparaat dat een ‘vr/ar-bril’ genoemd wordt. Mogelijk is Sony van plan om voor PlayStation 5 twee verschillende versies van de virtualrealitybril te lanceren, of heeft het bedrijf nog niet besloten welke het gaat gebruiken.

Verder toont het patent dat de headsets onder andere haptic feedback hebben, een gedetailleerde versie van reguliere rumble dat ook in de DualSense-controller zit. Daarnaast zouden de headsets sensoren hebben die aangeven wanneer mensen ze niet correct dragen. Ook zou er led-verlichting aanwezig zijn.

Hoe dan ook heeft Sony eerder al aangegeven te verwachten een nieuwe vr-ervaring naar PlayStation 5 te brengen. PlayStation 4-games die vr ondersteunen kunnen overigens wel op PlayStation 5 gespeeld worden; de oorspronkelijke PSVR-bril kan worden aangesloten op de nieuwe console met een speciale plug die via Sony’s website kan worden besteld.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayStation 5 is ‘de grootste PlayStation-lancering ooit’

Omzet CD Projekt Red is afgelopen kwartaal gestegen