in

‘Nieuw Switch-model wordt voorlopig niet aangekondigd’


Dat liet het bedrijf gisteren weten in een vragensessie met investeerders, dat na de bekendmaking van de kwartaalcijfers van het bedrijf werd gehouden. Bloomberg-journalist Takashi Mochizuki plaatste een vertaling op Twitter.

Het bedrijf werd gevraagd of er een nieuw model van de Switch in ontwikkeling is. Er gaan al geruime tijd geruchten over een krachtigere versie van de huidige Switch. “We zijn voorlopig niet van plan een nieuw model aan te konden, aangezien er een Switch-model gebaseerd op Mario in februari en een Switch-model gebaseerd op Monster Hunter Rise in maart uitkomt.”

Het antwoord is opvallend ten opzichte van het antwoord op dezelfde vraag een jaar geleden. Toen maakte Nintendo duidelijk dat er definitief geen nieuw Switch-model in 2020 uit zou komen. Nu lijkt het antwoord te suggereren dat er ruimte is voor een nieuw model later in dit jaar, maar dat het bedrijf niet de verkoop van speciale modellen in februari en maart tegen wil gaan door een dergelijke aankondiging te vroeg te maken. Vooralsnog is het bestaan van een nieuwe versie van de Switch echter niet officieel aangekondigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Seizoen 3.5 van Fall Guys lanceert later vandaag

PlayStation-bezitters kunnen vanaf nu statistieken van 2020 bekijken