in

Assassin’s Creed Valhalla-patch pakt aantal bugs aan


Met patch 1.10 worden diverse bugs in de game opgelost. Zo waren er een aantal bugs waardoor quests niet uitgespeeld konden worden – bijvoorbeeld doordat een NPC niet naar de plek ging waar hij naartoe zou moeten gaan.

Verder is de balans van de game ook aangepast. De kracht van vijanden kan nu maximaal 51 punten onder die van de speler zijn, en wanneer men sterker is dan eindbazen in het spel, wordt de kracht van eindbazen aangepast naar het niveau van de speler. Tot slot voegt de patch al ondersteuning voor de aankomende Settlement-uitbreiding en een aankomend gelimiteerd Kerstmis-evenement genaamd Yule Season toe. Details over deze elementen moeten nog worden aangekondigd. Ubisoft heeft de inhoud van de patch samengevat op zijn website.

Assassin’s Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin’s Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen. De game is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een gratis upgrade voor Xbox Series X, Series S en PlayStation 5 is ook beschikbaar.

Assassin's Creed Valhalla

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

SNK brengt volgend jaar nieuwe console uit

Alba: A Wildlife Adventure verschijnt in het voorjaar van 2021