in

Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden


Volgens insider Tom Henderson, die de afgelopen maanden al allerlei Battlefield-informatie naar buiten heeft gelekt, kunnen spelers zowel dynamische weersomstandigheden als een dag- en nachtcyclus verwachten.

Henderson claimt dat de nieuwe Battlefield zich ongeveer tien à vijftien jaar in de toekomst afspeelt en simpelweg ‘Battlefield’ gaat heten. Volgens Henderson moet de game binnenkort onthuld worden via een trailer. In deze trailer zou een map gebaseerd op een onbewoond eiland centraal staan. Het slagveld zou daarbij aangepast worden door een storm en mogelijk zelfs een tornado.

Ook het Levolution-systeem zou weer belangrijk worden. Met Levolution wordt de map op diverse manieren aangepast tijdens een potje – zo kon in Battlefield 4 een gebouw instorten. Dit zou nog grootser in de nieuwe Battlefield worden aangepakt. 

Vorige maand liet ontwikkelaar Dice weten de nieuwe Battlefield binnenkort te onthullen. Het spel moet later dit jaar uitkomen. Ook werkt het samen met diverse EA-studio’s aan een mobiele Battlefield-game die volgend jaar uit moet komen.

Battlefield

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leidinggevenden CD Projekt Red ontvangen forse bonussen

Konami toch niet aanwezig op E3