in

‘Nieuwe Battlefield speelt zich tien jaar in de toekomst af’


Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider Tom Henderson. Volgens hem heet de nieuwe game simpelweg ‘Battlefield’ en bevat het licht futuristische elementen, waaronder militaire robots en geavanceerde drones. Henderson maakt daarbij de vergelijking met Black Ops 2, dat zich ook in de toekomst afspeelt.

Daarbij zou de campagne van de game flink op de schop zijn gegaan om een nieuwe ervaring te bieden. Spelers kunnen zelf kiezen of ze voor de Verenigde Staten of Rusland missies klaren en daar tijdens de campagne ook tussen wisselen. Dat komt omdat de speelbare personages in de game niet uit één van de twee landen komen. Daarbij zou heel de campagne in co-op doorgespeeld kunnen worden. 

De multiplayer zou nog grotere gevechten bevatten en worden beschreven als “Battlefield 3 en 4 op steroïden”. Ook zou er een battle royale-modus in de maak zijn, al is niet duidelijk of die op lancering al beschikbaar is. 

Tot slot meldt Henderson dat de onthullingstrailer van de game geen gameplay of multiplayerbeelden bevat en vergelijkbaar is met de onthullingstrailer van Battlefield 5.

Behalve dat de nieuwe Battlefield in ontwikkeling is bij Dice, is bovenstaande informatie nog niet bevestigd. Ook is niet bekend wanneer EA de game precies onthult.

Battlefield 4 Second Assault

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tokyo Game Show wordt ook dit jaar digitaal gehouden

Niantic test mobiele Pikmin-game