in

Nieuwe beelden van Luigi’s Mansion 3 onthuld


In de trailer krijgen we een blik op de openingsscènes van het langverwachte derde Luigi’s Mansion-deel. In deze scène zien we Luigi, Mario en hun vrienden het spookhotel nietsvermoedend binnenlopen.

In de trailer zien we Luigi slapen in de bus, dit zorgt ervoor dat de protagonist als laatste aankomt bij het spookachtige hotel. Het groepje vrienden wordt rondgeleid door een mysterieuze vrouw, die plotseling verdwijnt. Dit is wanneer de video eindigt en veel meer kunnen we niet uit de trailer opmaken, maar het is duidelijk dat er een hoop ongein op Luigi staat te wachten in dit ‘hotel’.

Luigi’s Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Luigi’s Mansion 3 verschijnt 31 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The End nadert in Fortnite

The Last of Us Part 2-regisseur bespreekt het verhaal en zijn visie