in

Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond


De PlayStation 5-versie van de game moet gedetailleerder worden qua graphics en draait in een 4k-resolutie. Ook wordt het laadsysteem van het spel aangepakt om zo gebruik te maken van de SSD-schijf in de PS5. 

In een PlayStation Blog-post geeft de ontwikkelaar meer informatie over de prestaties van de PS5-versie. Zo moeten de snellere laadtijden er voor zorgen dat spelers de open wereld sneller kunnen verkennen – ook het teleporteren moet maar enkele seconden duren. Naast de gameplayvideo is er ook een video uitgebracht waarin de ontwikkelaar meer vertelt over de PS5-versie.

Genshin Impact komt op 28 april uit voor PlayStation 5 en verscheen vorig jaar september voor PlayStation 4, pc, Android en iOS. De game is free-to-play en bevat een ‘gacha-model’, een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen verdienen.

De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Carve Snowboarding voor Oculus Quest aangekondigd

Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit