in

Meer details over Pokémon Home onthuld


Pokémon Home komt ergens deze maand uit voor Nintendo Switch en smartphones. Het gaat om een cloud-service waar fans hun Pokémons uit eerdere generaties kunnen opslaan en overzetten naar de nieuwe Pokémon-games op de Nintendo Switch, mits ze in de Pokédex van de game zitten. Nu heeft Nintendo meer details over de service onthuld.

Eerder werd er bekendgemaakt dat het nog mogelijk is om via vele omwegen pokémon uit hele oude games (Pokémon Collosseum en Stadium) naar Pokémon Home te krijgen. Nu heeft The Pokémon Company meer details op de Japanse FAQ-pagina van de dienst geplaatst. Zo heb je geen Nintendo-account nodig om de smartphone-versie te gebruiken. Het nadeel is dan wel dat je geen pokémon kan overzetten naar de Nintendo Switch-games en andersom. Voor premium leden is het ook niet mogelijk om zonder Nintendo-account de pokémon uit Pokémon Bank (de voorganger van Pokémon Home) naar Pokémon Home kan krijgen.

pokemon

Ook worden er nog een paar verschillen uitgelegd tussen het gratis en premium abonnement van Pokémon Home. Zo kan je met het gratis abonnement met één box alleen pokémon van Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee overzetten naar Pokémon Sword en Shield. Premium leden krijgen de waarschuwing dat als ze hun abonnement niet verlengen, ze niet meer bij de pokémon in hun premium boxen kunnen. De leden krijgen weer toegang als ze opnieuw premium lid worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uitbreidingen Pokémon Sword en Shield – Dit wil je weten

Wat spelen we dit weekend? – 8 en 8 februari