in

Nieuwe Dragon Age game wordt singeplayer-rpg!

Dit tweette Jason Schreier erover:

“Time for some news that is going to make BioWare fans really happy. Following the success of Jedi Fallen Order and the failure of Anthem, EA has allowed BioWare to make the next Dragon Age a single-player RPG. Previously, it was planned as a service game.”

Niet dat ik dit had geweten voor dit bericht, maar als het geen singleplayer geworden was had ik hem 100% niet gespeeld. Erg blij dus! Zijn jullie fans?

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rahl
Rahl
2 jaren geleden

Ik ben zeker geen fan van de franchise, maar ook ik zit op rozen omdat er geen multiplayer componenten in de game zitten. Ik hoop dat Bioware eindelijk weer een goede game maakt.

tielo
2 jaren geleden

Nu moet het nog een bak beter zijn dan deel 2 en we hebben een topper te pakken.

Rutgie
2 jaren geleden

Ik heb me aan het eerste deel en Inquisition gewaagd, maar kan er maar niet inkomen. Ik vind het super sfeervol, ben helemaal weg van de setting, maar die beide games kwamen zo traag op gang. Maar kijk wel uit naar een nieuw deel.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rutgie

Go to Lazy/Kater zondag Game

Kena: Bridge of Spirits oogt prachtig in nieuwe trailer