in

Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons


De glitch is iets gecompliceerder dan de eerdere duplicatie-glitch die in maart door Nintendo gerepareerd is. De glitch werkt alleen bij voorwerpen die een grote van 2×1 hebben.

Spelers hebben naast het voorwerp dat ze willen kopiëren ook twee tafels nodig, een kleine en één grote. De grote tafel moet in het midden van de kamer staan en het voorwerp moet op de kleine tafel staan. De speler moet dan de huisinrichtingmodus opstarten en dan de kleine tafel met het voorwerp over de grote tafel tillen zonder het om te draaien. Doen ze dit drie keer en verlaten ze dan het huis om vervolgens weer binnen te komen, dan moet het voorwerp als het goed is gekopieerd zijn.

Een video met uitleg over hoe deze glitch in zijn werking gaat is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is een groot success. In minder dan een maand heeft de game het record verbroken voor de bestverkochte digitale-game en fans van de game maken veel content rond en over deze game. Zo heeft een fan bijvoorbeeld een programma uitgebracht, waar spelers op hun computer het eiland alvast kunnen inrichten voordat ze aan de slag gaan met terraformen. Het programma heet Island Planner en is gratis te gebruiken. Verder is er onlangs een fanmade Animal Crossing Direct verschenen. Deze video geeft weer wat de fans die het gemaakt hebben welke content zij graag nog in de game willen hebben. De ‘Direct’ is hier te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Final Fantasy 7 Remake: Part 2 bestaan alleen maar in conceptfase

Stonehenge aanwezig in Assassin’s Creed: Valhalla