in , , , , ,

Nieuwe gameplay en ander nieuws voor Gotham Knights

Er zijn nieuwe beelden uitgebracht van de opkomende DC game Gotham Knights. Waar er eerder gameplay werd getoont van een missie met de personages Batgirl en Robin, zet deze video de eerste voormalige hulpjes van Batman in de spotlight: Nightwing en Redhood. 

Je kunt de gameplay-video hier bekijken.

Batman is dood in de nieuwe game Gotham Knights

We zien in de video meer van hoe Nightwing en Red Hood zich door Gotham kunnen begeven, hun combat-styles en we zien meer van hoe de customization werkt, met alternatieve kostuums en gear om je character mee te upgraden.

Daarbij heeft Warner Bros Montreal bevestigt dat de game niet langer ook naar de vorige generatie consoles komt. Voorheen zouden eigenaren van een Playstation 4 en Xbox One de game gewoon kunnen spelen maar het lijkt erop dat die mensen voor deze game toch echt een next-gen console moeten gaan vinden.

In Gotham Knights speel je als 4 personages uit de zogenaamde bat-family, na de dood van Batman hemzelf. Je bestuurd Nightwing, Red Hood, Batgirl en Robin die Gotham nu veilig moeten houden tegen bedreigingen als Mr Freeze en de Court of Owls. De game is geheel alleen of in co-op te spelen en komt op 25 oktober 2022 uit. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Ik lees op andere fora veel gezeik over hoe het eruit ziet. Als in niet. Ik vind mooie graphics leuk, maar zeker niet het belangrijkste van een spel. Ik heb dan liever dat het goed speelt en ik hoop dan ook dat het goed uitpakt met de co-op. Ten eerste dat dat goed werkt, maar ook dat je, als je het alleen speelt, niet het gevoel hebt dat het eigenlijk is gemaakt voor co-op. Dat maakt me voorzichtig optimistisch.

Aan de andere kant heb ik best zin in deze titel. Ik vind Batgirl er hartstikke gaaf uitzien in deze outfit. Het lijkt op het Burnside kostuum dat later tijdens The New 52 werd geïntroduceerd, maar dan zo aangepast dat het er in een spel of film fatsoenlijk uitziet.

Er gingen ondertussen al een aantal jaar geruchten dat The Court Of Owls als vijand(en) gebruikt zou(den) worden en ik ben blij dat het eindelijk zo ver is. Na jaren altijd maar The Joker, Mr. Freeze, The Penguin en Killer Croc is dit eindelijk eens wat anders. De comics waar The Court Of Owls in debuteerde zijn ondertussen alweer bijna elf jaar oud, dus het werd wel eens een keertje tijd. Ik ben dan ook benieuwd hoe het is om het tegen een Talon op te nemen.

Ik hoop dat ze ook goed naar Square Enix’s Avengers hebben gekeken en hebben gezegd: “Kijk, zo moet het niet.” Maar ik hoop dat dit een gaaf spel gaat worden, want de opzet vind ik erg goed. Hopelijk wordt de uitwerking dat ook. Ik meende te begrijpen dat er binnenkort nog een Batgirl en Robin video komt. Wat ik wel weet is dat ik tegen de tijd dat het uitkomt, ik The Court Of Owls, The City Of Owls en de Night Of The Owls crossover nog een keer wil lezen. Nou alweer zin in een bepaald stukje in Batman #5.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Lees net op IGN Benelux dat de vier player co-op een foutje was en dat het bij twee player blijft. Nou ben ik zelf een single player gamer, maar ik kan me wel indenken dat het wel gaaf kan zijn om als een volledig team te werk te gaan.

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb de hele verhaallijn toch maar vast uit de kast gepakt. Redelijke kans dat ik deze week nog begin met lezen.

comment image

De gamereleases van deze week

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 mei