in ,

Nieuwe (Japanse) gameplaybeelden van New Pokémon Snap

Zin in New Pokémon Snap? Dan kan je zeker genieten van deze kersverse video die vandaag is verschenen. Hij is wel in het Japans, maar je kan gelukkig nog prima genieten van de gameplay die te zien is. Nog drie weken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
3 jaren geleden

Nee, de Pokemon hype heb ik nooit zo meegekregen. Misschien was ik toen het verscheen net een jaar of twee jaar te oud, maar ik heb er helemaal niks mee.

Wel eens een game voor de DS geprobeerd (weet niet meer welke) en ook een demo gespeeld van de switch Pokemon van 1,5 jaar geleden, maar het kan me niet bekoren.

Als ik deze video zie, dan denk ik: leuk en kleurrijk maar het lijkt me saai om te spelen.

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Luigi1985
Dokter Caspari
3 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

de spin-offs boeien mij niet zo, maar voor de oude GB RPG’s heb ik wel een zwak. Sword en Shield zal ik nooit spelen gok ik, ze zijn mij te duur en er zitten enkele keuzes in de game die voor mij de lol eraf halen. Tenzij ze een keer een hele leuke pricedrop meekrijgen, maar Never-drop-prices-Ninty zal hier wel niet aan beginnen gok ik.

Nieuwe trailer van Abandoned wordt mogelijk tijdens E3 getoond

Bloomberg: Naughty Dog werkt aan nieuwe Uncharted en The Last of Us-remake