in

Link’s Awakening-amiibo plaatst Shadow Link in de game


De amiibo moet rond dezelfde tijd als Link’s Awakening voor de Switch beschikbaar komen. Door de amiibo in te scannen, kunnen spelers Shadow Link in de Chamber Dungeons plaatsen.

De Chamber Dungeons zijn kerkers die spelers zelf hebben samengesteld. Gedurende de game verzamelen spelers ‘kamers’ waarmee men zelf een kerker kan samenstellen. Men kan deze kerkers door andere gamers laten spelen. Door Shadow Link toe te voegen, die spelers achtervolgt, wordt er een extra uitdaging aan de kerker toegevoegd.

Link’s Awakening kwam voor het eerst uit in 1993 voor de Gameboy en komt nu als remake naar de Switch. Link komt terecht op een mysterieus eiland en moet zijn weg terug naar Hyrule vinden. Boek vooruitgang door tegen vijanden te vechten en dungeons te verslaan omuiteindelijk de mysterieuze Wind Fish wakker te maken. In Link’s Awakening komen ook wat bekende personages voor vanuit een andere bekende Nintendo-franchise, zoals Goomba’s en Chain Chomps. De game verschijnt op 20 september voor Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kleurrijke chaos in nieuwe Bleeding Edge-beelden

Dragon Ball Z: Kakarot hands-on – De zoveelste Dragon Ball-game