in

Nieuwe Mass Effect- en Dragon Age-games niet te zien op EA Play Live


“We werken hard aan de nieuwe Dragon Age- en Mass Effect-games en hebben wat spannende dingen rondom Star Wars: The Old Republic dit jaar”, aldus de studio op Twitter. Inmiddels heeft Bioware de nieuwe The Old Republic-uitbreiding aangekondigd. Het bedrijf bevestigt verder niets op EA Play Live te tonen, dat op 22 juli wordt uitgezonden.

Electronic Arts heeft inmiddels meer duidelijkheid gegeven over wat kijkers dan wel tijdens de livestream kunnen zien. Om 19:00 uur Nederlandse tijd is er eerst een korte pre-show, gevolgd door een veertig minuten durende show met een focus op games die binnenkort uitkomen. Games die sowieso worden getoond, zijn Battlefield 2042, Apex Legends en Lost in Random. 

Tot slot houdt EA een aantal uitzendingen in de loop van juli over afzonderlijke onderwerpen. Deze ‘panels’ draaien om ‘de toekomst van first person shooters’ (oftewel Battlefield 2042 en Apex Legends – uitzending is op 8 juli om 19:00 uur), indiestudio’s (onder andere over Lost in Random en met Josef Fares van Hazelight – uitzending is om 13 juli om 19:00 uur), Madden NFL 22 (20 juli om 01:00 uur) en ‘meer over EA Sports’ (20 juli om 19:00 uur).

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Death Stranding is meer dan een walking simulator

Star Wars: The Old Republic krijgt Legacy of the Sith-uitbreiding