in

Nieuwe Nintendo Switch-dock wordt ook los verkocht


Dat heeft Nintendo bevestigd aan Digital Trends. Zowel een witte als zwarte versie van de dock zullen te koop worden aangeboden via de online Nintendo-winkel. De docks komen echter niet in fysieke winkels te liggen.

De nieuwe dock is qua functie en uiterlijk vergelijkbaar met de dock van de oorspronkelijke Switch, maar heeft rondingen in plaats van scherpe hoeken en een ethernet-opening, zodat spelers op Switch kunnen spelen met bedraad internet. Een prijs voor de losse dock is niet bekend. Wel is duidelijk dat de nieuwe dock ook in combinatie met de oude Switch gebruikt kan worden.

De oled-editie van de Switch heeft een oled-scherm van 7 inch en 64 GB aan systeemgeheugen. Ook zijn de interne luidsprekers verbeterd en is er een grotere standaard. De verbeteringen zijn dan ook vooral gericht op handheldgamers – er zitten geen verbeterde chips in de console om voor mooiere beelden te zorgen tijdens het spelen op televisie. Eerdere geruchten wezen op een 4k-resolutie, maar dit bleek niet correct te zijn.

Nintendo Switch

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Horrorspel Ad Infinitum speelt zich tijdens Eerste Wereldoorlog af

Eerste gameplay van Steelrising getoond