in

‘Nieuwe Nintendo Switch wordt gedurende komende weken onthuld’


Dat blijkt uit een nieuwe reportage van Bloomberg. Het bedrijf zou het nieuwe model, waar al geruime tijd geruchten de ronde over doen, nog voor E3 willen onthullen. Zo zouden uitgevers games die specifiek voor het model zijn bedoeld – of beter draaien op dat model – tijdens E3 kunnen tonen. E3 wordt dit jaar van 12 tot en met 15 juni gehouden, zij het alleen digitaal.

Volgens de reportage is Nintendo van plan de nieuwe versie van de populaire hybride console in september of oktober van dit jaar te lanceren. In juli zou de productie van de console beginnen. Het bedrijf zou er vertrouwen in hebben dat de productie op schema kan lopen. De console zou duurder worden dan het huidige standaard Switch-model, en dat model uiteindelijk compleet moeten vervangen.

De reportage meldt – net als eerdere geruchten – dat het nieuwe model, dat door journalisten vaak ook wel ‘Switch Pro’ wordt genoemd, wordt uitgerust met een oled-scherm van 720p en 7-inch. Ook zou deze Switch Pro via de televisie een resolutie van 4k kunnen weergeen. De geruchten doen al geruime tijd de ronde, maar Nintendo heeft zelf nog niet bevestigd dat er een nieuw Switch-model in de maak is.

Switch Lite Coral

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uncharted 4: A Thief’s End komt waarschijnlijk naar pc

Blizzcon gaat dit jaar ook niet door