in

Capcom upload nieuwe Resident Evil Village-demo naar PSN


De demo staat alleen nog maar in de backend en is dus nog niet te downloaden door spelers, maar het feit dat de demo is geüpload betekent dat hij binnenkort beschikbaar komt. Capcom beloofde eerder al dat er een tweede demo van het spel uit zou komen voor de release van de game.

De ‘Resident Evil Village Gameplay Demo’ weegt ongeveer 10 gb, zo meldt de website MP1st. Daarnaast zat er bij de upload een plaatje van de besturing van de game. In het geüploade bestand is ook een kleine muziekfile gevonden met muziek dat wordt afgespeeld wanneer de demo wordt geselecteerd op het PlayStation Dashboard.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt net zoals Resident Evil 7 via een eerstepersoonsperspectief.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse, waar vandaag de open bèta van is gestart.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De open bèta van Resident Evil Re:Verse is gestart

Abandoned is een realistische horrorgame voor PlayStation 5