in

Bekijk drie nieuwe screenshots van Resident Evil Village


De screenshots zijn exclusief via IGN online gezet en tonen onder andere monsters uit de game. Ze zijn onderaan dit bericht te zien.

Producent Peter Fabio had ook een bericht voor fans van de reeks. “We kijken er erg naar uit om fans Resident Evil Village in 2021 te laten ervaren. Het voelt als een optelsom van de beste elementen uit voorgaande Resident Evil-games van de afgelopen 25 jaar, inclusief alle actie, survival horror en enkele verrassingen. Natuurlijk zijn er ook genoeg puzzels om op te lossen en mysteries die zich ontvouwen.”

Hij vervolgt: “We hopen dat fans het verlaten, besneeuwde dorpje waar de game zich in afspeelt waarderen. Hier wachten nieuwe vijanden hen op. Spelers besturen wederom Ethan Winters en ervaren meer van het verhaal dat in beweging werd gezet in Resident Evil 7 Biohazard. Dankzij nieuwe technologie kunnen we spelers als nooit tevoren onderdompelen in de game. We hopen dat het de meest zenuwslopende Resident Evil-game tot nu toe wordt.”

Resident Evil Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

De game moet volgend jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Onlangs lekte een vroege build van de game uit door een hack, waardoor er spoilers rondom de game zijn te vinden op internet.

Resident Evil Village

Resident Evil Village

Resident Evil Village

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pc-versie Game Pass ontvangt volgend jaar pas EA Play

Nieuwe Mortal Kombat-film moet in april 2021 uitkomen