in

Nieuwe setfoto’s van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt


De foto’s zijn gemaakt door Twitter-gebruiker pursuit23 en gepubliceerd door Just Jared. Via deze link kunnen de setfoto’s bekeken worden. Het zijn er meer dan 35.

Op de foto’s zijn onder andere acteurs James Marsden en Tika Sumpter te zien. Ook is te zien hoe er props van Sonic, Tails en Knuckles worden geplaatst. Deze poppen dienen als stand-in voor de digitale, bewegende versies van de personages, die achteraf worden toegevoegd aan het gefilmde materiaal.

De productie van het vervolg begon eerder dit jaar. Begin dit jaar werd het vervolg op de succesvolle eerste film officieel aangekondigd via een teaser waarin het logo werd onthuld. Daarin waren de twee staarten van Tails te zien, wat aangeeft dat de sidekick een belangrijke rol vervult. De tweede film moet op 8 april 2022 in de bioscopen draaien.

De eerste Sonic the Hedgehog-film, gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Sega, was een groot succes: de film haalde wereldwijd bijna 320 miljoen dollar op. Sonics stem wordt ingesproken door Ben Schwartz, terwijl ook James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik) rollen hebben. Hieronder is de teaser nog eens te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cyberpunk 2077-mod laat spelers over muren rennen

Het wonder van trophies (en niet achievements)