in

Er komt mogelijk een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-game


Dat meldt de over het algemeen goed geïnformeerde Bespin Bulletin tijdens de B.OB. Podcast. Hij claimt dat er een nieuwe Knights of the Old Republic in ontwikkeling is en dat Electronic Arts er niet verantwoordelijk voor is. Volgens hem “raden we nooit” welke studio er aan werkt.

“Ik heb er met een aantal mensen over gepraat en ik kwam er achter dat (Bloomberg-redacteur) Jason Schreier heeft gezegd dat het niet door EA wordt gedaan, en dat we ‘nooit raden’ welke studio er aan werkt.”

Bulletin laat weten dat EA, zoals het bedrijf zelf al eerder aankondigde, wel aan Star Wars-games werkt. “Ik weet niet of de bounty hunter-game door hen of door Ubisoft wordt gemaakt. “Maar ja, EA werkt aan dingen, er is nog een onaangekondigde game in ontwikkeling bij EA, maar ik heb geen idee wat het is. Ik denk niet dat het Battlefront 3 is.”

Hoewel de afgelopen jaren alleen Star Wars-games door EA werd ontwikkeld, werd pas aangekondigd dat ook andere bedrijven nu games gebaseerd op de franchise kunnen maken. Zo werkt Massive Entertainment van Ubisoft aan een openwereld Star Wars-game.

Knights of the Old Republic

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speelduur geanimeerde Witcher-film gelekt

Collector’s Edition van Dying Light 2 lekt uit