in

Nieuwe trailer van Zelda: Breath of the Wild-vervolg getoond


Dat deed het bedrijf tijdens diens Direct-uitzending vanavond. Het bedrijf gaf aan dat de game in 2022 uit moet komen. Verdere details over het spel werden niet gegeven – zo is nog altijd niet duidelijk hoe de game gaat heten.

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd tijdens E3 2019 aangekondigd middels een trailer. In die video is te zien hoe Link en Zelda een grot verkennen. Aan het einde van de trailer stijgt Hyrule Castle op, waarmee Nintendo aangaf dat de spelwereld uit de eerste Breath of the Wild terugkeerde, maar wel aangepast ging worden.

Na de aankondiging van het spel is er tot vanavond niets meer van vernomen. Eerder bood Nintendo hier zijn excuses voor aan. Fans hoopten al dat Nintendo de game tijdens deze Direct-uitzending zou tonen.

De eerste The Legend of Zelda: Breath of the Wild kwam begin 2017 uit en lanceerde tegelijk met de Nintendo Switch. De game kwam ook nog voor de Wii U uit – de ontwikkeling van het spel was immers op die console begonnen. De game werd bejubeld om zijn open, avontuurlijke spelwereld waarin spelers op natuurlijke wijze naar interessante locaties werden gelokt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mario Party Superstars onthuld

WarioWare: Get It Together! komt in september naar Nintendo Switch