in

Nieuwe trailers tonen de Kong-familie in Donkey Kong Country: Tropical Freeze


In Donkey Kong Country: Tropical Freeze wordt het tropische eilandje van Kongs door pinguïns aangevallen en bevroren. De apenfamilie moet gaan springen en slingeren om hun thuis weer terug te krijgen.

De eerste trailer introduceert Donkey Kong, het hoofd van de familie en de bekende aap die al in menige Nintendo-game een belangrijke rol heeft gespeeld. “De jungle redden is praktisch zijn baan”, vertelt de voiceover in de trailer. Donkey kan slingeren en heeft een ground pound. Bovendien kan hij zijn krachten bundelen met andere familieleden.

De tweede trailer focust op Funky Kong, een personage die op de Wii U enkel voorkwam als winkeleigenaar. De nieuwe Tropical Freeze introduceert Funky echter ook als speelbaar personage in Funky Kong-modus. Dit is bedoeld als de easy-modus en Funky kan daarom ook onder andere oneindig zijn adem inhouden en rollen. Bovendien kan hij zweven en neemt hij geen schade van spikes door zijn surfbord.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een platformer die uitkwam voor de Wii U. Ondanks de goede cijfers is het spel weinig bekend omdat het uitkwam op de minder succesvolle console van Nintendo. 

Ook wij vonden het een cool spelletje en in onze review schreef Lars: “Retro flikt het weer met Donkey Kong Country Tropical Freeze. De betere besturing en nieuwe personages Dixie en Cranky Kong maken de game tot een opvolger die helemaal nieuw aanvoelt. Bovendien is het leveldesign zo perfect dat vrijwel geen enkel verloren hartje aan de game te wijten is, hoeveel je er ook zult verliezen. Dankzij de geweldige muziek en vrolijke, gedetailleerde levels is zelfs doodgaan en het opnieuw moeten doen geen straf. Het is een hele uitdaging om Donkey Kong Country: Tropical Freeze uit te spelen, maar misschien nog wel een grotere uitdaging om niet dolenthousiast te worden. Blijken Wii U-bezitters toch niet in de aap gelogeerd.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fotomodus op komst in God of War

Tien procent van alle Nederlanders speelt nog Wordfeud