in

Ninja Theory werkt aan experimentele game Project: Mara


Het bedrijf deed dat via een teaser trailer en een nieuwe developer diary, waarin het meer vertelt over de studio zelf en de games die er in ontwikkeling zijn.

Project: Mara wordt een realistische representatie van geestelijk terreur, zo claimt de studio. “Het is gebaseerd op echte ervaringen en diepgaand onderzoek, en ons doel is om de horror van het brein zo accuraat en realistisch mogelijk te recreëren. Project: Mara wordt een experimentele titel en een voorbeeld van wat een nieuw medium voor verhaalvertelling kan worden.”

Veel meer details over het spel zijn er nog niet, behalve dat het zich op één locatie en rondom één personage moet afspelen. Ook is niet duidelijk wanneer Project: Mara uit moet komen en op welke platformen, al lijken Xbox Series X en pc zo goed als zeker: Ninja Theory is inmiddels onderdeel van Microsoft. Daarbij is de game ook aangekondigd op de officiële Xbox-website.

De ontwikkelaar heeft naast Project: Mara ook Senua’s Saga: Hellblade 2 en de multiplayergame Bleeding Edge in de maak. Bekijk hieronder de teaser trailer en de developer diary.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Half-Life-spellen zijn nu gratis speelbaar via Steam

Ontwikkeling Mortal Kombat Kollection Online mogelijk voortgezet