in ,

Nintendo brengt een trailer uit van Breath of the Wild dat het verhaal samenvat voor Tears of the Kingdom.

Tears of the Kingdom, het vervolg van Breath of the Wild komt op 12 mei uit. Omdat Breath of the wild in 2017 uitkwam is het mogelijk dat mensen vergeten zijn waar het verhaal over ging. Nintendo heeft daarom een trailer uitgebracht die het verhaal samenvat.

De video duurt ruim zes minuten. In die tijd wordt verteld over het gevecht dat Zelda met Ganon heeft on hem te verzegelen en hoe Link zijn geheugen en krachten terugkrijgt. Het filmpje is dus handig om te kijken als je niet meer goed weet hoe het verhaal ook alweer ging.

Breath of the Wild was volgens vele fans een van de beste games aller tijden, Nintendo zal dus veel moeite moeten doen om fans blij te maken met het vervolg. Tears of de Kingdom was in 2019 aangekondigd en is nu al sinds 2017 in de maak. Momenteel zijn er veel spoilers te vinden online op bijvoorbeeld Twitter, als je een grote Zelda fan bent is het dus niet slim om op social media te gaan. Onze Jacco mocht eerder al het spel uittesten en vertelde daarover in een preview.

Tears of the Kingdom komt op 12 mei uit, exclusief op de Nintendo Switch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
11 maanden geleden

Wel handig voor de fans die het verhaal niet zo goed meer kennen. Zelda is niet echt mijn ding maar ik hoop voor de fans dat deel net zo goed ontvangen wordt als deel 1. Veel plezier voor de mensen die het gaan spelen.

Screenshot Sunday #104

De Maarten en Keez Videogameshow