in

Nintendo-directeur: ‘Switch herdefinieert de consolecyclus’


Daarmee reageert Bowser op geruchten over een nieuwe versie van de Nintendo Switch, die volgens meerdere bronnen in de maak is en dit najaar moet verschijnen.

“We kijken altijd naar hoe technologie gameplay kan verbeteren”, legt hij uit. “Het is niet nieuwe technologie omdat het kan. De vraag is hoe technologie een gameplay-ervaring kan verbeteren, en hoe je die technologie dan toepast. 

Pas je die toe op de huidige hardware of platformen, of wacht je tot het volgende platform? En wat is de juiste gameplay-ervaring daarvoor? Er komen een hoop zaken bij kijken, en dat is iets waar we altijd mee bezig zijn.”

Tot slot geeft Bowser toe dat Nintendo nog altijd worstelt met de productie en distributie van de Switch. Anderzijds heeft de game-industrie volgens hem wel ‘veerkracht getoond’ en ‘optimaal gebruikgemaakt van het momentum’ van videogames.

Officieel heeft Nintendo nog geen nieuw model van de Switch onthuld. Volgens geruchten van onder andere Bloomberg en Eurogamer overwoog Nintendo een krachtiger model met een groter oledscherm voor E3 te onthullen, maar dat is niet gebeurd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rare gaat vanavond dieper in op Pirates of the Caribbean-update Sea of Thieves

Q&A: Wat was je favoriete E3-moment?