in

Nintendo brengt dit jaar geen nieuwe versie van de Switch uit


Dat vertelt directeur Shuntaro Furukawa in een gesprek met investeerders dat afgelopen nacht plaatsvond. “We vinden het belangrijk om beide Switch-systemen aantrekkelijk te houden en de hoeveelheid spelers uit te breiden. We hebben geen plannen om een nieuw Switch-model in 2020 te lanceren.”

Dit ondanks eerdere geruchten dat er een krachtigere of verbeterde versie van de Switch in de maak zou zijn. Mogelijk waren deze geruchten onjuist, of het nieuwe model staat pas voor na dit jaar gepland.

Furukawa meldde ook dat Switch-gamers veel nieuwe titels kunnen verwachten. “We ontwikkelen veel nieuwe spellen voor Nintendo Switch, naast de games die al zijn aangekondigd. Er zullen in de toekomst constant nieuwe games uitkomen – niet alleen Nintendo-games, maar ook spellen in gevarieerde genres van andere uitgevers.”

Ondanks dat er dit jaar geen nieuw Switch-model verschijnt, krijgt de huidige Switch wel een nieuwe editie: eentje die gebaseerd is op Animal Crossing. De console verschijnt in Japan op 13 maart, precies een week voordat Animal Crossing: New Horizons voor de Switch uitkomt. In Nederland komt de console op 20 maart zelf uit.

Switch

Switch

Switch

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In-game geld en items worden door rockstar weggeven in GTA- en Read Dead Online

Kingdom Hearts 3 Re Mind Review – Alleen voor de echte diehards