in

Nintendo hint naar nieuwe Donkey Kong-platformer


Op de Instagram-post is Donkey Kong met een banaan te zien. Daarnaast staat de tekst “er is geen twee zonder drie” op de foto. Er zijn inmiddels twee moderne Donkey Kong Country Returns-platformers uitgekomen. Het origineel verscheen op de Wii en het vervolg, Tropical Freeze, op de Wii U. Een port van laatstgenoemde verschijnt deze lente op de Switch.

Een derde Donkey Kong-platformer in deze reeks is vooralsnog niet aangekondigd, maar fans vermoeden dat Nintendo Italië hier naar hintte. het feit dat het weer offline is gehaald maakt het nog verdachter. De Donkey Kong Country Returns-games zijn ontwikkeld door Retro Studios. Het is niet bekend waar de Amerikaanse ontwikkelaar op dit moment aan werkt.

“De Donkey Kong Country Returns-games zijn heerlijke platformers en ik zou een derde deel dan ook zeker verwelkomen. Het feit dat Nintendo Tropical Freeze naar Switch brengt lijkt mij ook wel duidelijk te maken dat het bedrijf de reeks zo succesvol mogelijk wil maken. Wel denk ik dat veel fans teleurgesteld zullen zijn als bekend wordt dat Retro Studios wederom aan een Donkey Kong-game werkte. Veel gamers zien de studio liever een volwassen ogende nieuwe IP maken.” – Michel Musters

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Games en Biologie – Waarom de evolutietheorie knettersaaie games oplevert

PUBG-mobile heeft last van muis- en toetsenbord-gebruikers