in

Nintendo Switch is wereldwijd 61,44 miljoen keer verkocht


Dat laat Nintendo weten in de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers van het eerste fiscale kwartaal, dat tot 30 juni 2020 liep. Er zijn in dat kwartaal 5,67 miljoen exemplaren van Switch over de toonbank gegaan.

Het bedrijf voorspelde voor dit fiscale jaar dat het gedurende het jaar 19 miljoen exemplaren van de Switch zou verkopen. Nintendo heeft deze schatting niet bijgesteld.

Het bedrijf heeft ook de wereldwijde verkoopcijfers van diverse Switch-games van een update voorzien. De bestverkochte Switch-game blijft Mario Kart 8 Deluxe met 26,75 miljoen exemplaren, gevolgd door Animal Crossing: New Horizons en Super Smash Bros. Ultimate met respectievelijk 22,4 miljoen en 19,99 miljoen exemplaren. De top vijf wordt afgesloten met The Legend of Zelda: Breath of the Wild (18,6 miljoen) en Pokémon Sword en Shield (18,22 miljoen). De rest van de top 10 is hier te vinden.

Tot slot liet het bedrijf ook weten hoeveel exemplare ner van enkele recent uitgebrachte Switch-games zijn verkocht. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition staat op 1,32 miljoen, Clubhouse Games staat op 1,03 miljoen en Ring Fit Adventure op 3,9 miljoen. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 406,67 miljoen Switch-games verkocht.

Nintendo Switch

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Race nu rond in Fortnite dankzij de Joy Ride-update

Tweet hint mogelijk naar nieuw personage voor Apex Legends