in

Nintendo Switch-versie Overwatch 2 komt met enkele compromissen


Dit meldt een Blizzard-ontwikkelaar in een AMA op Reddit, waarin ze meerdere vragen over de sequel hebben beantwoord. Een Reddit-gebruiker die zichzelf omschreef als “enkel een Switch-speler” vroeg zich af hoe de grafische verbeteringen die Overwatch 2 kent zich vertalen naar de wat zwakkere console van Nintendo. Technisch regisseur John Lafleur van Overwatch 2 reageert als volgt:

“Goede vraag. Omdat de hardware is verbeterd sinds de lancering van Overwatch, breiden we de OW2-engine uit met meer geavanceerde features. Ondanks dat werken we er ook hard aan om ervoor te zorgen dat alle platforms de beste ervaring krijgen, zelfs in PvE. De Switch is iets uitdagender dan sommige platforms, dus moeten we daar enkele compromissen sluiten. Vanwege die reden zullen sommige geavanceerde visuele verbeteringen daar niet zichtbaar zijn.”

Hij sluit af door te zeggen dat ze de focus leggen op de implementatie van alle belangrijke gameplayelementen, en dan gaan kijken welke extra functies eventueel nog toegevoegd kunnen worden.

Overwatch 2 heeft nog geen releasedatum.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mass Effect-film of tv-serie slechts een kwestie van tijd

Gameregisseur Assassin’s Creed Valhalla verlaat Ubisoft voor EA Motive