in , , ,

Nu we de trailer voor GTA: The Trilogy hebben gezien – Ga jij hem spelen?

Eindelijk hebben we beelden gezien van GTA: The Trilogy – Definitive Edition. De drie games krijgen best een andere uitstraling en flinke upgrades wat betreft belichting, textures en 3d-modellen. Is dit wat je wilde of gaat het te ver met deze remasters? En als je hem gaat spelen, op welk platform wordt dit dan?

Voor mij is het nog even afwachten op nieuws over de Swithch-versie. Hopelijk draait ‘ie in daar op een lekker soepele en hoge framerate. 

Hier nog even de trailer voor de handigheid. Screenshots vind je hier.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Nee ik ga hem niet spelen. Een remaster voor deze drie oude games vind ik te simpel en een te luie keuze van rockstar. Het had een mafia 1 treament moeten krijgen. En deze trailer straalt luiheid uit in mijn ogen. Maar ja dat ben ik nu zo’n wel 3 jaar ( sinds release van RDO) gewend van rockstar dat luie gebeuren.

RuanMoleman
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Mafia 2 en 3 hadden anders luiere remasters. Ik moet zeggen ik had veel minder verwacht. Ziet er nog best oké uit!

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Daarom zeg ik ook specifiek mafia 1. Mafia 2 en 3 zijn ook ondermaats ja

JustSafety
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Totaal mee eens!

Ik had ook veel minder verwacht, des te meer ik nu enthousiaster ben om deze trilogy te spelen. Childhood memories zullen weer naar boven komen haha.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik weet het nog niet de kans dat ik het haal is erg klein. Mocht ik toch nog de game gaan halen dan zal het de Switch versie worden.

Maar het probleem is laatste tijd dat als ik een remake koop of speel ik er alweer heel snel op uitgekeken ben. Heeft uiteraard te maken dat ik de game dan al kan en me er toch niet weer doorheen kan wurmen qua vermaak.

Moet ook zeggen dat ik wel wat remake moe ben geworden.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Nee, ben ook wel klaar met die remasters. Dit schijnt dan meer een remake te zijn dan een remaster (waarbij wel gebruik is gemaakt van dezelfde assets o.i.d.) maar dan nog… Het komt over als dezelfde spellen in een iets gelikter jasje. Niet als compleet nieuwe spellen helemaal naar de standaard van nu maar dan gebaseerd op de verhaallijn/characters van toen. Voelt voor mij dus meer aan als een remaster en daar heb ik de lol nooit van begrepen.

Luigi1985
2 jaren geleden

Nee ik denk t niet. Vind het er ok uitzien en ik zou me er best mee vermaken, maar ik speel dan liever iets nieuws.

Zou t erg tot vinden als er nog een keer een nieuwe Chinatown Wars naar de Switch zou komen.

Aprotodon
Aprotodon
2 jaren geleden

Matig enthousiast. Ik ga ‘m denk ik niet spelen. Het is wanneer je het ziet, zoals verwacht, niet iets waarvan ik denk: dit moet ik weer op gaan pakken. Denk dat het ook komt doordat ik Vice City en San Andreas vroeger ook zó vaak opnieuw heb uitgespeeld dat ik veel details en missies nog zo kan herinneren. Als je ze nooit hebt gecheckt is het nu natuurlijk het moment.

Rainking
2 jaren geleden

Ik ben niet zo van de GTA, dus ik val niet binnen de doelgroep natuurlijk, maar dat betekent dus ook dat ik ‘m niet ga halen.

ReRo
ReRo
2 jaren geleden

Ja! Heerlijk om me weer eens onder te laten dompelen in de gta sfeer met een nieuwe saus.

xcollin
2 jaren geleden

Ik ga San Andreas wel spelen via Gamepass. Als het bevalt misschien de Switch collectie. Al moet ik zeggen dat ik het niet verwacht.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Ik ga deze sowieso halen. GTA gespeeld vanaf deel 4. Vice city een keer gekocht op de ps4, maar door een bug in de besturing heb ik die game nooit afgemaakt. Koop deze bundel vooral vanwege san andreas en vice city, want heb deze nooit (uit)gespeeld.

Heb jij een gouden tip voor een smartphonegame?

Claim + Review: word redacteur!