in ,

Nvidia gaat in de aanval tegen cryptominers.

Nvidia wil er voor zorgen dat GPU’s terug in handen komen van gamers en niet van cryptominers. Zo passen ze de huidige RTX 3060 aan zodat deze minder efficient is om te minen. 

Daarnaast lanceert Nvidia ook het CMP (Cryptocurrency Mining Processor) product, hardware specifiek ontwikkeld voor het minen van cryptomunten. 

The Verge artikel:

https://www.theverge.com/2021/2/18/22289154/nvidia-rtx-3060-ethereum-mining-drivers-limit-cryptocurrency 

Ik ben benieuwd of deze aanpak zal werken, wat denken jullie? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TomKauw
2 jaren geleden

Riep dit van de week ook al op Twitter, maar voor mij voelt het als ‘too little, too late’.

Fijn om te zien dat team groen er nu aan wil werken, maar het is een wel erg late en (voor nu) loze belofte. Pas nu de Chinese huiskelders uitpuilen van het mooie spul, wordt er een plannetje opgezet om het tegen te gaan.

‘t Is niet ook alsof de dreiging van crypto-boeren heel plots is gekomen. NVIDIA heeft dit van mijlenver aan zien komen en liet het lekker op z’n beloop. Zal nog wel even duren voordat gamers mooie videokaarten kunnen kopen tegen de originele adviesprijzen…

tielo
2 jaren geleden

Moet een consument niet gewoon zelf bepalen waar ze hardware voor gebruiken? What is next, Pornhub blokkeren? Ik snap dat het frustrerend is voor gamers, misschien moet er meer aan de distributie van veel gevraagde producten worden gedaan.

Gameplaybeelden en nieuwe maps Overwatch 2 onthuld

Of je cookies (op je keyboard) lust