in ,

Officiële Pokémon-keycaps: welke kies jij?

 

Pokémon en ambachtelijke keycap-maker Dwarf Factory hebben de handen ineen geslagen voor een wel erg unieke samenwerking. Maar liefst 10 verschillende Pokémon-keycaps treden dit weekend in de voorverkoop.

De keycaps passen op de meeste toetsenborden; aan de onderkant prijkt het bekende ‘plusje’ om een mechanische switch in te duwen. De vorm is naar Cherry MX’ standaard, waar nagenoeg elke schakelaar op gebaseerd is. Qua hoogte zijn de keycaps het best geschikt om ergens op de bovenste rij van een toetsenbord geprikt te worden. 

Omdat Dwarf Factory hun keycaps grotendeels met de hand verft en afwerkt, zijn de kleine klikkertjes niet bepaald goedkoop. Per stuk kosten de keycaps 44 dollar in de voorverkoop. Zij die direct 5 van de keycaps scoren, krijgen nog wel 10 dollar korting.

Jammerlijk is wel dat de zogenaamde group buy exclusief is voor Vietnam, waar Dwarf Factory zelf ook gevestigd is. Vooralsnog lijken er geen plannen te zijn om de keycaps internationaal aan te bieden; sowieso doet Dwarf Factory soms meerdere maanden over het wegwerken van bestellingen. 

Los van hoe onbereikbaar de keycaps momenteel voor ons zijn, doet het toch vragen opborrelen — welke Pokémon zou jij als keycap onder de vingers willen hebben. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Ik heb echt helemaal niets met Pokémon maar dit ziet er erg gaaf uit. Ik zou wel graag die caps zien van bijv yakuza of star wars of lord of the rings oid dan zou ik het al sneller kopen. Alsnog is 44 dollar wle een bak geld maar dat is helaas normaal hij gaming merch dat het zo duur is

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Dat snap ik helemaal dat ze zo duur zijn met al dat werk! En er naar kijken vind ik ook wel echt geweldig. Ik ben dan alleen niet echt fan genoeg om die uitgaven te kunnen verantwoorden voor mezelf. Maar wel mooi dat voor de echte fans die dit soort geld er wel aan uit iwllen geven dit soort dingen gemaakt worden. Echt gaaf

velocityx
velocityx
1 jaar geleden

Gat in de markt.
Als ze de keycaps van andere spellen maken dan koop ik ze meteen. Ik heb niets met Pokemon. Heb nog nooit 1 aflevering gezien.

Musical Monday: Laserdance – Discovery Trip

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 september