in

Officiële Super Nintendo World-website toont alle hotspots


Door op de hoofdpagina van de website naar beneden te scrollen, passeren diverse plekken in het themapark de revue. Zo worden Bowser’s Castle-ride, de Yoshi’s Adventure-trein, Toad’s Café en de 1UP Factory getoond.

Hoewel de website Japanstalig is, kunnen mensen in hun browser de tekst op de site vertalen. Zo is er een gedeelte wat uitlegt hoe het interactieve aspect van het park werkt. Zoals eerder bekendgemaakt krijgen bezoekers van Super Nintendo World een armband om waarmee ze interactie kunnen hebben in de omgeving. In een app op de smartphone worden de hoeveelheid munten die men verzamelt bijgehouden.

Eigenlijk had het Super Nintendo World-gedeelte in Universal Studios Japan vorig jaar open moeten gaan. Vanwege de uitbraak van corona liep het echter vertraging op. Nu gaat het park op 4 februari open. Het Super Nintendo World-pretpark is al jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Super Nintendo World

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Live om 14:30 uur: Martin krijgt niet genoeg van Apex Legends

Microsoft vraagt of men DualSense-opties in Xbox-controller wil