in

Update: Bekijk veel meer beelden van de Halo Infinite-multiplayer


Gisteren onthulde het bedrijf al beelden van de multiplayer en werd er gemeld dat het spel ergens deze feestdagen uit moet komen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt free-to-play.

Om 17:00 uur werd er een video geüpload op het Halo YouTube-kanaal waarin veel meer beelden van de multiplayer worden getoond. Ook kwamen de ontwikkelaars aan het woord. Er werd meer informatie over de sandbox, de Academy – een soort trainingsmodus voor nieuwe spelers – het gebruik van bots (voor het eerst in een Halo-game) en customisatie gegeven.

Zo is bekendgemaakt dat spelers in de multiplayer een persoonlijke AI kunnen gebruiken op het slagveld. Deze AI kan spelers helpen. Wanneer een teamgenoot een vlag weet te pakken, kan de AI bijvoorbeeld suggereren terug naar de base te gaan. Spelers kunnen uit verschillende AI met diverse stemmen kiezen.

In de video werd ook getoond dat voertuigen op verschillende plekken schade kunnen oplopen. Dit heeft invloed op hoe ze besturen. Zo kunnen de wielen van een Warthog er afgeknald worden.

De game krijgt geen random loot of lootboxes. Wel komt er een battle pass beschikbaar – de multiplayer is immers free-to-play. Zodra de battle pass is gekocht, verloopt hij nooit – het seizoen kan voor altijd worden gespeeld. In toekomstige seizoenen kunnen ook oude battle passes worden gekocht, zodat men kan betalen waar men doorheen speelt. Ontwikkelaar 343 laat weten dat het al nieuwe maps, modi en customise-opties in de maak heeft voor na de lancering van de game.

Bekijk de video hieronder.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Forza Horizon 5 kan in 60 fps draaien op alle Xbox Series-consoles

Lego onthult nieuwe Mario-personages in Lego-vorm