in

Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen


Dat laat lead designer Moritz Wagner weten in een interview met GamerHubTV. “We houden enorm van de Switch – zeker onze baas is een groot fan. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. We proberen het al geruime tijd.” Hij vervolgt: “De game vraagt veel van de hardware – zeker de CPU, dat is al een probleem op de reguliere consoles. Het is soms ongelooflijk, want het is niet bepaald Red Dead of iets soortgelijks.”

Wagner concludeert: “Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik hoop dat het ooit nog gebeurt. We evalueren altijd wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, maar de game loopt er gewoon niet echt op. Misschien komt er een nieuwe versie van de Switch die krachtiger is – dan kunnen we er weer naar kijken.”

Desperados 3 verscheen afgelopen juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yoru wordt morgen aan Valorant toegevoegd

Ontwikkelaar geeft uitgebreide update over I Am Jesus Christ