in

Ontwikkeling Everwild vermoedelijk volledig opnieuw gestart


Dit melden bronnen van VGC, en het volgt het nieuws dat gisteren al naar buiten kwam over een aantal geanticipeerde Xbox-titels die Microsoft dit jaar niet tijdens E3 2021 heeft laten zien.

Nu is er meer informatie naar buiten gekomen over de ontwikkeling van Everwild, die volgens VGC dus volledig opnieuw is gestart. Vorig jaar heeft de creatieve regisseur van de game, Simon Woodroffe, het project verlaten. Dit had blijkbaar grote gevolgen voor het creatieve design en de regie van de game, dankzij de grote veranderingen onder het leiderschap die volgden.

Volgens mensen die veel kennis hebben van de ontwikkeling van Everwild, is de ontwikkelaar opnieuw begonnen waardoor het nog enkele jaren zal duren voordat de game verschijnt. Dit komt overeen met de uitspraak van Jeff Grubb kort na de E3-presentatie van Microsoft, toen hij aangaf dat Everwild misschien zelfs naar 2024 verzet wordt.

Of Everwild er nog enigszins uitziet zoals in de onderstaande aankondigingsvideo wanneer de game over enkele jaren verschijnt, valt dus nog te bezien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Microsoft verandert box art van Xbox-games

Assassin’s Creed Valhalla-update voegt Mastery Challenge-modus toe aan de game