in

Ontwikkeling van Dying Light 2 geplaagd door slecht beleid


Dat blijkt uit een rapport van TheGamer. Volgens huidige en voormalige werknemers wordt er te vaak beroep gedaan op een iteratief proces dat in werkelijkheid chaotisch en richtingloos is.

Volgens een van de ondervraagden verandert de productiepijplijn van Dying Light 2 zelfs zo snel, dat het net zo goed niet had kunnen bestaan. Een ander verklaart de gang van zaken binnen Techland simpelweg als pure chaos. 

“Er zijn talloze voorbeelden van mensen die verantwoordelijk zijn voor bepaalde opties in de game en hun werk uiteindelijk kunnen weggooien omdat regisseur Ciszewki of CEO Marchewka een onzinnige reden verzint waardoor het toch geen goed idee is”, verklaart één van de ondervraagden. 

Verschillende werknemers geven aan dat ze goedgekeurd werk maanden later alsnog mogen weggooien omdat de CEO weer van gedachten is veranderd. Je begrijpt dat dit ten koste gaat van de efficiëntie binnen het bedrijf. 

Een aanhoudende ‘grap’ binnen het team van Techland is dat niets ooit goedgekeurd zal worden, inclusief de naam van de game. Het complete rapport is hier te vinden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Valheim 500k gelijktijdige spelers, is het dan echt zo leuk?

Exclusieve Stadia-game PixelJunk Raiders aangekondigd