in

Ook Bloomberg verwacht volgend jaar een nieuw Switch-model


De Economic Daily meldde gisteren al dat het van mensen die verantwoordelijk zijn voor de distributie van de console had vernomen dat er begin 2021 een nieuw model van de Switch uitkomt. Bloombergs Takashi Mochizuki, die vaker dergelijke scoops heeft, bevestigt dit vandaag.

Volgens Mochizuki moet het nieuwe Switch-model volgend jaar met een line-up aan nieuwe games lanceren. De specificaties van het model zouden nog niet vastliggen, maar Nintendo zou krachtigere hardware en 4K-ondersteuning overwegen.

De games die op en na de lancering van het nieuwe model volgen, zouden ontwikkeld worden door Nintendo zelf en andere studio’s en zowel hardcore als casual gamers aanspreken. De focus op titels voor het nieuwe model zou daarnaast het gebrek aan een constante stroom aan nieuwe Switch-spellen dit jaar verklaren.

Nintendo zelf heeft nog niet bevestigd dat het aan een nieuw Switch-model werkt. Ook is niet bekend in hoeverre games voor het mogelijke nieuwe model exclusief op de nieuwe Switch draaien. Mogelijk gaat het om een combinatie van spellen die op alle Switch-modellen en alleen de nieuwe Switch afgespeeld kunnen worden.

Switch Lite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt volgens gelekte info een bèta

Was ik wel klaar voor The Last of Us 2?