in

Waarschijnlijk geen National Pokédex in toekomstige Pokémon-games


“We hebben nu geen plannen om de pokémon die ontbreken in de Galar-pokédex in-game beschikbaar te maken. Dat is een aanpak die we in de toekomst door willen zetten met Pokémon-games”, vertelt Masuda.

Volgens Masuda verandert er in de praktijk echter weinig, omdat spelers in het verleden ook al niet alle bestaande pokémon in een game konden vinden. Het verschil met de vorige games is dat spelers in Sword en Shield niet de ontbrekende pokémon kunnen overzetten vanuit andere games of de Pokémon Bank, in dit geval vervanger Pokémon Home.

“Momenteel is de Pokémon Home-app in ontwikkeling, waar spelers hun verschillende pokémon kunnen verzamelen, en alleen pokémon in de Galar-Pokédex kunnen van daaruit naar Sword en Shield worden overgezet”, zegt Masuda. “We moedigen mensen aan om Pokémon Home te gebruiken om daar hun pokémon te verzamelen uit oude games. Van daaruit kunnen ze deze misschien meenemen naar andere games in de toekomst. Dus zorg goed voor je oude pokémon, want wellicht kun je in de toekomst weer met ze op pad.”

pokemon

Eerder gaf Masuda al aan dat het een moeilijke beslissing voor hem was om niet alle pokémon beschikbaar te maken in de nieuwe game. “Ik wil jullie laten weten dat het een hele moeilijke beslissing was voor mij”, sprak het alleskunner van de Pokémon-franchise destijds uit.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november 2019 exclusief voor Nintendo Switch.

Lees hier Jacco’s eerste hands-on-impressie van Pokémon Sword en Shield.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fallout 76 krijgt abonnementsdienst genaamd Fallout 1st

Pokémon Sword en Shield-reclame is lekker nostalgisch