in , , ,

Ook GTA 4 krijgt mogelijk een remaster

De Grand Theft Auto: The trilogy-remaster is nog maar net uit en toch schijnt de volgende remaster al voor de deur te staan. GTA 4 zou in 2023 dezelfde behandeling krijgen als Vice City, San Andreas en GTA 3. 

Dat claimt een insider, genaamd RalphsValve. Eerder lekte hij al informatie over games die bleek te kloppen. Volgens hem komt er in 2023 een remaster van Grand Theft Auto 4. 

Deze remaster zou ook de Liberty City Stories DLC bevatten. De multiplayer zou ontbreken. De remaster moet uitkomen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc. Gek genoeg wordt de Nintendo Switch wordt niet genoemd. De trilogie kwam wel uit op de console van Nintendo.

Eerder waren er al geruchten over een remaster van Red Dead Redemption en ook GTA 5 krijgt natuurlijk een nieuw likje verf voor de current-gen consoles en de pc. Zit jij op al deze remasters te wachten of heb je liever dat ze nieuwe games uit gaan poepen? Laat het weten in de comments! 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rakoda
Rakoda
8 maanden geleden

Dat de game niet naar de Switch komt heeft denk ik, te maken dat de RAGE engine de Switch nog niet ondersteund. Waarschijnlijk willen ze GTA IV niet naar andere engine poorten.

Dat ze de trilogy wel naar Unreal engine poorten, had te maken dat de orginele Renderware engine niet meer ondersteund werd.

melatii
melatii
9 maanden geleden

Al die remasters zijn mooi en wel voor de mensen die de games destijds om wat voor een reden dan ook hebben laten staan. Maar ik heb toch liever dat ze nieuwe games gaan uit gaan poepen.

Lync
Lync
9 maanden geleden

Excuses voorop, ik wordt een beetje remaster-moe.

Erik07
Erik07
9 maanden geleden

I’m in! Verder ook wel met melatii eens dat ze ook met nieuwe games mogen komen.

Vergelijk de oorspronkelijke GTA-trilogie met de nieuwe versies

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 november