in , , , ,

Op welke gameprestatie ben jij het meest trots?

Denk hierbij niet alleen aan je meest waardevolle Trophy of Achievement. Ik ben ook heel benieuwd naar die keer dat je je irritante neefje versloeg in Fifa of toen je X uur lang in de top 100 leaderboard van CoD stond!

Deel je verhaal en de struggles die resulteerde je meest trotse gameprestatie!

Voor mijzelf is het het moment waarop ik voor het eerst uit Pools kwam in een Tekken 7 toernooi. Dit was vorig jaar zomer, toen alles tijdelijk weer open ging.

Sinds 2019 speel ik competitief Tekken. Op toernooien word je in een pool met 3 anderen gegooid en de twee met de meeste punten gaan door naar de volgende ronde. Tot die tijd had ik hooguit één match op een toernooi gewonnen. Dit keer zat ik in een pool met een old school speler, een jongere maar wel meer ervaren speler en een andere, vrij nieuwe speler.

De eerste match verloor ik van de old school speler (0-2), de tweede won ik wonderbaarlijk van de ervaren speler (2-0) en tot slot won ik ook nog van de andere rookie (2-1).

Dit resulteerde in mijn eerste “top 16” plaatsing binnen een Tekken toernooi! Ik was super hyped, ookal wist ik dat me nog een flink pak slaag te wachten stond!  

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Ik game al meer dan 30 jaar, maar ik ben eigenlijk niet zo heel erg goed. Wat dat betreft vind ik het altijd heel wat dat ik Alundra en Bloodborne heb uitgespeeld. Ik heb een jaar of 10 geleden ook wel hard gelachen op oudejaarsavond bij een vriend thuis. We speelden wat willekeurige spellen en op een gegeven moment werd Mortal Kombat (9) in de PS3 geschoven. Een andere vriend van hem was er ook, maar daar moest ik weinig van hebben. Beetje een blaaskaak en ik vond ‘m nogal irritant. Hij zat eerst tegen die vriend van me te spelen en telkens te zeggen hoe goed hij wel niet was. Toen gaf m’n vriend zijn controller aan mij, waardoor ik tegen “Mr. Awesome” moest spelen. Zoals ik al zei, ik ben niet zo’n goeie gamer. Dus we starten het gevecht en ik heb het hele gevecht geen woord gezegd, alleen gedaan alsof ik geconcentreerd bezig was. En per ongeluk win ik ook nog! “Zo doe je dat!”, zeg ik, terwijl ik de controller op de tafel leg, omdat ik wist dat me dat nooitniet nog een keer zou lukken, hahaha. Voelde wel goed, lol.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha, heel vergelijkbare situatie meegemaakt als pikkie van 15 op bezoek bij kennissen in Italië waarvan de jongen des huizes (jaar of 20) helemaal lijp was van FIFA. Iedereen zat maar te vertellen hoe goed hij wel niet was. Ik gamede wel veel, maar zelden FIFA. Zei dat ik het wel een keertje tegen hem wilde proberen. Heb vervolgens drie keer op rij (geheel tegen mijn eigen verwachting) compleet van de mat geveegd. Vond onze macho niet leuk… Ik wel (al was hij dus duidelijk een heel matige speler).

Rainking
2 jaren geleden

Hahahaha, prachtig!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Grootste prestatie? Fez pas na een half uur afgezet. Man, man, man, wat een baggerspel is dat, zeg. Al die hype. Overal tienen en negens… Toen wist ik: dat indie-genre is niet aan mij besteed!

Pyaan123
Pyaan123
2 jaren geleden

De platinum voor Bloodborne. Jaren over gedaan, gewoon stap voor stap. Wat een super vette game was dat zeg.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Pyaan123

Daar ben ik nog mee bezig. Ik moet Orphen Of Kos, Queen Yharnam en dat wapen van Lady Maria nog. Ben er ook al een tijdje mee bezig, maar het zal een keer lukken.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Alle Assassin’s Creed 100% uitgespeeld. Net zo trots als dat het pijn deed

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Hoe kan zo’n GGGGODDELIJKE game spelen nou pijn doen? 😀

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
Luigi1985
2 jaren geleden

Lastig. Ik heb recentelijk veel ‘moeilijke’ games zoals Cuphead, Celeste, Bloodborne en Dark Souls 3 uitgespeeld, maar dat is niet iets unieks.

Ik ben ook altijd wel blij als ik een game als Mario 100% complete haal.

HanTheMan
2 jaren geleden

Jaaaren geleden was er eens een project gotham racing 2 competitie in het olympisch stadion.
Volgens mij werd het georganiseerd door xboxworld waar ik toen een fanatiek forumlid was.
Ik was helemaal niet zo goed in die game maar heb me met heel wat geluk naar de eerste plek weten te racen(beuken) waar ik een miniatuur Ferrari Enzo door won. 🙂
Te teleurstelling op de gezichten van mijn mede forummers staat me nog goed bij smullen 😉

MonsterCrab
2 jaren geleden

De eerste keer dat ik Olmec versloeg in Spelunky (1). Wat een moment was dat. Later heb ik nog moeilijkere momenten overmeesterd, maar het gevoel van de eerste keer werd nooit meer geëvenaard.

5201xpqvk3p41.jpg
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Back in the day heb ik samen met mijn clan het Europese Kampioenschap op Clanbase gewonnen voor Medal of Honor: Allied Assault 😀

Verder speel ik regelmatig wel eens een spel uit, maar verder niets bijzonders ofzo. Misschien zijn mijn Apex Legends rank van Platinum en mijn MTG Arena rank van Diamond mijn beste recentelijke prestaties.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Goeie vraag! Ben wel vroeger altijd heel goed in Call of Duty geweest en maakte al mijn vrienden in.

Heb verder ook wel een paar games op platinum, maar die waren niet moeilijk 😛

Heb afgelopen jaar wel Nexomon: Extinction en Fairy Tail op de Switch op 100% gehaald. Maar ook allebei totaal niet lastig…

Misschien eens een keer mezelf een echte uitdaging voorschotelen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Toen ik King Dice versloeg in Cuphead en het einde van de game haalde! 🙂

Edit: de Duivel verslagen was niet eens zo moeilijk als z’n rechterhand.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Voor mij zou dat rocket league zijn, heb normaal een hekel aan online games waar je echt je best moet doen. Maar voor die game ben ik toen echt gaan training elke dag enzo. En toen ben ik binnen 3 maanden van silzer naar champion gegaan wat bijna het hoogste was. En ik heb altijd de mooiste goals bewaard als video dus ik kan nu precies zien hoe slecht ik was in het begin en waar ik beter in werd en wanneer. Maar toen kwam ik niet meer verder dus dat was het xd. Ben toen weer naar silzer gegaan en ben toen noobs gaan trainen en veel jongens die ik heb getraind zijn nu 10 keer beter als mij en het hoogste rank dus mijn grootste prestatie is eigelijk andere helpen.

BadassBoris
2 jaren geleden

Alles van Last Ninja uitspelen op de commodore 64 was een prestatie hoor!!
(jaja zo oud)

XIII is gratis voor pc!

Audio in gaming: Hoe luister jij naar games?